300x lahůdkových receptů doplněných o profesionální fotografie z oblíbeného kuchařského pořadu TV Nova, Tescoma s chutí. Recepty, rady a tipy od šéfkuchařů a odborníků na zdravou výživu jako jsou Radek Šubrt, Pavlína Berzsiová, Ivan Vodochodský či Kristýna Kalinová a řada dalších.
kola vaření nepředpokládá žádné znalosti ani zkušenosti.
Kniha podává přehledný a názorný přehled vaření krok za krokem na malých barevných fotografiích a textu.
Je tu mnoho receptů - saláty, předkrmy, polévky, brambory, těstoviny, rýže, zelenina, zapékaná jídla a nákypy, vaječná jídla, ryby, drůbež, maso, ovoce a sladká jídla.
Kniha je lehce srozumitelná a názorná.
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie.
Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy.
Účelem Mezinárodní kuchařky je rozšířit sortiment u nás připravovaných jídel o další pokrmy, které se osvědčily v jiných zemích, a zpestřit náš jídelníček.
Všechny uvedené pokrmy z kuchyní různých národů odpovídají zásadám správné výživy.
Recepty byly voleny tak, aby všechny použité suroviny byly u nás dostupné.
Výběr osvědčených receptů ze studené, teplé i moučníkové české kuchyně je určen pro běžný i slavnostní jídelníček domácností.
Autorka, známá odbornice v kuchařském umění, uvádí jednotlivé kapitoly zkušenými radami z praxe.
Snadnou orientaci umožňují dva rejstříky.
300x lahůdkových receptů doplněných o profesionální fotografie z oblíbeného kuchařského pořadu TV Nova, Tescoma s chutí. Recepty, rady a tipy od šéfkuchařů a odborníků na zdravou výživu jako jsou Radek Šubrt, Pavlína Berzsiová, Ivan Vodochodský či Kristýna Kalinová a řada dalších.
kola vaření nepředpokládá žádné znalosti ani zkušenosti.
Kniha podává přehledný a názorný přehled vaření krok za krokem na malých barevných fotografiích a textu.
Je tu mnoho receptů - saláty, předkrmy, polévky, brambory, těstoviny, rýže, zelenina, zapékaná jídla a nákypy, vaječná jídla, ryby, drůbež, maso, ovoce a sladká jídla.
Kniha je lehce srozumitelná a názorná.
Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie.
Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy.
Účelem Mezinárodní kuchařky je rozšířit sortiment u nás připravovaných jídel o další pokrmy, které se osvědčily v jiných zemích, a zpestřit náš jídelníček.
Všechny uvedené pokrmy z kuchyní různých národů odpovídají zásadám správné výživy.
Recepty byly voleny tak, aby všechny použité suroviny byly u nás dostupné.
Výběr osvědčených receptů ze studené, teplé i moučníkové české kuchyně je určen pro běžný i slavnostní jídelníček domácností.
Autorka, známá odbornice v kuchařském umění, uvádí jednotlivé kapitoly zkušenými radami z praxe.
Snadnou orientaci umožňují dva rejstříky.